Sensara BV

JAVA Talent met scrummarathonloop in de benen - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-01-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Senior JAVA-ontwikkelaar met een scrum marathonloop in de benen - Rotterdam
Ben jij die Senior JAVA- ontwikkelaar die alarmering en preventieve zorg met artificial intelligence verder ontwikkelt en daardoor ouderen langer prettig en veilig in hun vertrouwde omgeving laat wonen?

Wie zijn wij?
In Europa wonen 9 miljoen ouderen zelfstandig en geen land in Europa kan de vraag naar zorg momenteel aan. Bij Sensara willen we dat probleem oplossen met slimme technologie die niet alleen zorguren bespaart maar ook de kwaliteit van zorg verbetert en waar mogelijk de oudere meer zelfstandig laat leven. Sensara loopt voorop in de wereld en wil dat blijven doen!

Kom je ons hierbij helpen?!

Sensara is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen en zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Je komt bij ons terecht in een dynamische omgeving waar we van je verwachten dat je zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken. (als je geen fouten maakt, probeer je te weinig te verbeteren!)

Wat ga je doen?
Wat vertel jij je ouders als ze vragen wat je voor werk doet? Als je bij ons werkt zal je ze verbaasd doen staan. Want jij maakt als Senior JAVA-ontwikkelaar een product op een geweldig platform (JAVA 8, Redis, Dropwizard) waarmee jij ze nu of later kan helpen om heerlijk in de eigen omgeving veilig te blijven wonen.

Wij zoeken jou voor de next step van Sensara. Ben jij goed in het meedenken over architecturen of over het uitbouwen van features? Dat kan!

Wij geven jou de ruimte, want persoonlijke ontwikkeling is belangrijk binnen Sensara. Jij bent een expert op meerdere omvangrijke vraagstukken over performance, het borgen van privacy en het optimaal uitwerken van een goed beveiligd product dat bovenal een verwaarloosbaar foutieve alarmeringen afgeeft door jouw code.
Een product dat door jouw werk het vertrouwen krijgt van misschien wel een van je eigen ouders… Dat is wat je wilt doen en dat doe je goed.
Wij kunnen een hele opsomming geven van allerlei taken, maar doen wat jou en ons team sterker maakt is veel belangrijker. Want als Senior JAVA ontwikkelaar draag je continue bij aan de ontwikkeling van de JAVA ontwikkelaars.
Want een product bij Sensara maken en onderhouden we samen.

Wie zoeken wij?
• Om goed in het team te passen verwachten wij een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
• Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van JAVA-ontwikkeling
• Ruime ervaring met SCRUM is zeer gewenst, heb je het nog niet dan bieden wij je een omgeving waarin je al hardlopend ervaring opdoet en snel op marathonlevel komt.
• Ervaring in de zorg is een plus
• Ervaring in DevOps-teams

Omdat wij geloven dat we er alleen samen kunnen komen geven wij na je eerste tijdelijke contract bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. Want wij willen je dan niet meer missen.
Wij bieden naast werken aan een mooi product een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder salaris, pensioenbudget, reiskostenvergoeding en vele opleidingsmogelijkheden.

Hoe komen wij met elkaar in contact?
Laat je gegevens achter via onderstaande link.
Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Nils Wassenaar, Manager Development, op nummer 06-51829662.
Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden JAVA

Contactgegevens

Contactpersoon Henriette Donath

Vestigingsplaats

Solliciteer