Sensara BV

DevOps Linux System Administrator - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 15-10-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Agile DevOps System Administrator, met een maatschappelijk hart !

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar je kan bijdragen aan de ontwikkeling van een innovatief product?

Denk je dat jij in staat bent om een bedrijf je helpen groeien en vind je het ook leuk om jouw ideeën te verwezenlijken?
Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Waar doe je het voor?
Wereldwijd zijn er miljoenen kwetsbare ouderen die veilig in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen, maar dit nu niet altijd kunnen.
Wij hebben hiervoor een innovatieve oplossing en met deze oplossing is het onze missie om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

Door onze innovatieve sensortechnologie en algoritmen zijn wij in staat leefstijlpatronen van ouderen te herkennen en op basis hiervan de zorg juist te informeren. Dit scheelt onnodige zorgen en een hoop kostbare tijd!

Wij zijn een innovatief en ondernemend bedrijf dat onwijs snel groeit, continu verandert en zoekt naar mensen die de status quo durven uit te dagen. Je komt bij ons dan ook terecht in een dynamische omgeving waar we van je verwachten dat je zelfsturend, leergierig en bovenal niet bang bent om fouten te maken.


Wat ga je doen?
Wat vertel jij je ouders als ze vragen wat je voor werk doet? Als je bij ons werkt zal je ze verbaasd doen staan. Want jij bent samen met een collega verantwoordelijk voor al onze klantomgevingen, fysiek bij onze klanten als ook in de Cloud.

Jij zorgt ervoor dat deze omgevingen een zeer hoge beschik- en betrouwbaarheid uptime hebben. De preventieve zorg voor ouderen wordt door jou dan gegarandeerd.

Een omgeving die door jouw inzet het vertrouwen krijgt van misschien wel een van je eigen ouders… Dat is wat je wilt doen en dat doe je goed.

Als SysOps specialist werk je, samen met JAVA Developers en Test Engineers in een DevOps ScrumTeam. Je werk is uitdagend en altijd op de grens van ontwikkelen van nieuwe features en het opzetten en beheren en bewaken van de systemen in productie.

Je werk kent onder andere de volgende activiteiten:
• Monitoren en beheren van systemen, zowel in de Cloud als systemen die bij verpleeghuizen zijn geïnstalleerd – vooral gedurende werktijden en op toerbeurt in de vorm van een standby dienst
• Configureren van systemen voor de klant (uitdagende projecten, waarbij er veelal sprake is van integratie met bestaande systemen)
• Ondersteunen van klanten en installateurs op het gebied van ons systeem of integratie met ons systeem
• Oplossen van netwerk- en infrastructurele problemen
• In nauwe samenwerking met JAVA Developers ontwikkelen van nieuwe features, met name gericht op veranderingen op het gebied van infrastructuur
• Reviewen van het werk van je collega’s
• Onderzoeken en implementeren van nieuwe tooling en werkwijzen die het werk minder kwetsbaar en geschikt voor grotere aantallen systemen maken

Wie zoeken wij?
• Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau op IT gebied
• Kennis van netwerken en routers
• Ruime Linux ervaring
• Je bent communicatief en staat bekend om je hands-on mentaliteit en je vindt het leuk om af en toe een klant te woord te staan
• Je werkt graag mee aan een mooi product in een jong dynamisch bedrijf in hartje Rotterdam en je wilt je graag langere tijd aan ons verbinden

Wil je je collega’s echt blij maken neem dan de onderstaande kwalificaties mee:
• Ervaring met in moderne Open Source georiënteerde omgevingen. We werken onder andere met Google Cloud Platform, Debian, Alpine, Docker, Kubernetes, Java, LiquiBas, MySQL, Redis, RabbitMQ, Ansible en Consul.
• Ervaring met monitoring- en beheerstooling. We werken onder andere met Jira, Confluence, Incinga, OpsGenie en Kibana.
• Ervaring met het beheren van zeer bedrijfs-kritische applicaties
• LPIC-1 certificering (of aantoonbare Linux kennis op dit niveau)
• Affiniteit met Java en draadloze netwerk technologie (Wifi, Zigbee)

Wat bieden wij je?
Omdat wij geloven dat we er alleen samen kunnen komen zoeken wij iemand die langere tijd bij ons komt werken. Wij geven je na een korte bepaalde tijdscontract –bij goed functioneren- een vaste aanbieding. Want eenmaal opgenomen bij Sensara zullen we beiden niet meer zonder elkaar willen.

Wij bieden naast werken aan een mooi product een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder salaris, pensioenbudget, reiskostenvergoeding en vele opleidingsmogelijkheden.

Hoe komen wij met elkaar in kontakt?
Laat je gegevens achter via onderstaande link.
Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan Nils Wassenaar, Manager Development en ICT Operations, op nummer 06-518 29 662.
Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden devops, system administrator

Contactgegevens

Contactpersoon Henriette Donath

Vestigingsplaats

Solliciteer