Sensara BV

Customer Liaison Officer - in projecten omgeving - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-01-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Rotterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris -
Customer Liaison Officer – in projecten omgeving
Heb jij een warm hart voor onze klanten? Heb jij het in je om onze technische projecten te leiden in de zorg? Gaat jouw hart sneller kloppen bij het idee om bij te kunnen dragen aan de toepassing van innovatie in de zorg?

Dan is de functie Customer Liaison Officer zeker iets voor jou!

Wie zijn wij?
Sensara helpt ouderen door middel van sensoren en Artificial Intelligence om langer prettig en veilig in hun vertrouwde omgeving te kunnen wonen.
Wij lopen voorop met onze gepatenteerde sensortechnologie waarmee we ouderen in hun vertrouwde omgeving laten wonen. Hiermee ondersteunen wij mantelzorgers en zorgprofessionals in zorginstellingen bij een efficiënte en preventieve zorg.

Met het Sensara systeem zijn wij de toonaangevende innovatieve, en betaalbare marktleider in zorgmonitoring en preventieve gezondheidszorg.

Wat ga je doen?
Als Customer Liaison Officer ben je diegene die zorg draagt voor de effectieve en efficiënte implementatie van Sensara systemen bij onze B2B klanten.
In de aanloopfase draag jij bij aan de juiste informatievoorziening aan de commerciële afdeling en klant. Je draagt bij aan een zo juist mogelijke offertestelling.

Na ondertekening van het contract ben je verantwoordelijk voor de technische en functionele oplevering van ons product. Je stelt projectplannen op, voert deze uit en bewaakt voortgang nauwlettend.
Jij bent gedurende de projecten het aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie.
Na oplevering en overdracht blijf jij betrokken bij nazorg en help jij bijdragen aan de klanttevredenheid van onze klanten.
Je uitvalsbasis is ons kantoor in Rotterdam maar tijdens de aanloopfase naar projecten alsmede de implementatiefase van het project ben je vaak op locatie bij de klant. Dit kan zowel in Nederland als het buitenland zijn.

Wie zoeken wij?
• Je bent uitstekend in staat om verschillende ballen tegelijkertijd in de lucht te houden of om bijvoorbeeld meerdere projecten tegelijkertijd te leiden
• Minimaal 2 jaar relevante ervaring als Customer Liaison Officer of als Project Coordinator
• Affiniteit met IT – denk aan netwerk architectuur
• Je bent zeer klantgericht
• Je weet je gemakkelijk uit te drukken en kan informatie goed aan klanten overbrengen.
• Je gaat zelfstandig te werk en bent leergierig
• Je hart gaat sneller kloppen wanneer je bij kan dragen aan het veilig thuis kunnen blijven wonen van ouderen en het efficiënt inregelen van ouderenzorg voor instellingen;
• Je bent 32 - 40 uur beschikbaar.


Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie waarbij je aandacht voor klanten kan combineren met. Je draagt bij aan een mooi product voor een dankbare doelgroep.
En natuurlijk een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Hoe komen wij met elkaar in contact?
Laat je gegevens achter via onderstaande link.
Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Jan-Jurien de Rijck, Operations Manager, op nummer 06-11222071.
Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager, op nummer 06-51802203.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Customer, Projecten, Zorg, IT

Contactgegevens

Contactpersoon Henriette Donath

Vestigingsplaats

Solliciteer