Sensara BV

Agile Test Engineer - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-01-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Rotterdam Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 24 - 40 Salaris -
Agile Test Engineer met nodige geautomatiseerde testervaring in de benen om mee te doen met onze tweewekelijkse sprints - Rotterdam (24 – 40 uur per week)

Ben jij die Test Engineer die bijdraagt aan de ontwikkelingen op het gebied van alarmering en preventieve zorg? Sensara doet dit met behulp van moderne technologieën en artificial intelligence. Door onze oplossingen goed te testen zorg je voor een kwalitatief hoogwaardig product en zorg je voor een verbetering in het welzijn van ouderen die daardoor langer, prettig en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen.

Wie zijn wij?
Wij maken het mede mogelijk dat alleenstaande ouderen in Nederland langer prettig, gezond en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. We zorgen er voor dat mantelzorgers, maar ook zorgprofessionals in verpleeghuizen worden ondersteund in efficiënte en preventieve zorg.

Met Sensara Smart Monitoring Solutions zijn wij de toonaangevende innovatieve, kwalitatieve, klantvriendelijke en betaalbare marktleider in zorgmonitoring en preventieve gezondheidszorg. Wij lopen voorop met onze gepatenteerde sensortechnologie.

Wat ga je doen?
Wat vertel jij je familie en vrienden als ze vragen wat je voor werk doet? Als je bij ons werkt zal je ze verbaasd doen staan. Want jouw geautomatiseerde test scenario’s en acceptatie testen zorgen ervoor dat ons product en nieuwe features met hoge kwaliteit worden opgeleverd aan onze klanten.
Als Test Engineer draag je hierdoor bij aan een product waarmee jij ouderen helpt om veilig in de eigen omgeving te blijven wonen.

Is Sensara voor jou een logische next step?
Ben jij goed in het ontwerpen van geautomatiseerde testscenario’s en het plannen en uitvoeren van functionele en integratie testen? Kan jij kritisch elke stap in ons proces aan een test onderwerpen? Vind jij die ene bug of die specifieke mogelijkheid voor verbetering? Kan je meedenken over het verder verbeteren van ons testproces?

Dan ben jij waarschijnlijk onze nieuwe collega!

Jij voelt je als een vis in het water bij:
• Het ontwerpen en beheren van testscenario’s
• Het verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van acceptatie- en integratietesten
• Het dagelijks afstemmen met product owners
• Het samenwerken in DevOps-teams met Java ontwikkelaars en Linux system administrators
• Een dynamische werkomgeving en scale-up organisatie

Wij geven jou de ruimte, want persoonlijke ontwikkeling is belangrijk binnen Sensara. Wij werken samen met jou aan Sensara’s én jouw toekomst.
Een product dat door jouw werk het vertrouwen krijgt van misschien wel één van je eigen ouders… Dat is wat je wilt doen en dat doe je goed. Wij kunnen een hele opsomming geven van allerlei taken, maar doen wat jou en ons team sterker maakt is veel belangrijker.
Want een product bij Sensara maken, testen en onderhouden we samen.

Wie zoeken wij?
• Iemand met minimaal 2 jaar ervaring met het testen van bedrijfskritische applicaties.
• Iemand met kennis en ervaring van geautomatiseerde testscenario’s. (bijvoorbeeld: Serenity BDD framework, Cucumber BDD of Selenium webdriver)
• Iemand met affiniteit voor Java programmeertaal.
• Iemand met affiniteit met smartphone - en tablet apps, Java-backend applicaties, sensoren, gateways, cloud oplossingen, micro services en virtual machines.
• Iemand met minimaal HBO werk-/denkniveau.
• Iemand met ervaring met bug tracking en ticketing tools (o.a. JIRA).
• En natuurlijk affiniteit met ons product en dienstverlening binnen de ouderenzorg.

Wat bieden wij je?
Wij bieden naast werken aan een mooi product een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder salaris, pensioenbudget, reiskostenvergoeding en vele opleidingsmogelijkheden.

Hoe komen wij met elkaar in kontakt?

Laat je gegevens achter via onderstaande link.
Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Nils Wassenaar, VP Development op nummer 06-51829622.

Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager op nummer 06-51802203.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden test engineer, agile, scrum, jira

Contactgegevens

Contactpersoon Henriette Donath

Vestigingsplaats

Solliciteer