Sensara BV

2 Medior JAVA Ontwikkelaars - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-06-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 40 Salaris -

2 JAVA-ontwikkelaars met een scrumsprintje in de benen- Rotterdam

Ben jij die JAVA- ontwikkelaar die alarmering en preventieve zorg met artificial intelligence verder ontwikkelt en daardoor ouderen langer prettig en veilig in hun vertrouwde omgeving laat wonen?

Wie zijn wij?

Wij maken het mede mogelijk dat alleenstaande ouderen in Nederland langer prettig, gezond en veilig in hun eigen huis te leven. Wij blijven voorop lopen met onze gepatenteerde sensortechnologie, waarmee we ouderen in hun thuis omgeving, hun mantelzorgers maar ook zorgprofessionals in instellingen ondersteunen in efficiënte en preventieve zorg.

Met Sensara Smart Monitoring Solutions zijn wij de toonaangevende innovatieve, kwalitatieve, klantvriendelijke en betaalbare marktleider in zorgmonitoring en preventieve gezondheidszorg.

Wat ga je doen?

Wat vertel jij je ouders als ze vragen wat je voor werk doet? Als je bij ons werkt zal je ze verbaasd doen staan. Want jij maakt als JAVA-ontwikkelaar een product op een geweldig platform (JAVA 8, Redis, Dropwizard) waarmee jij ze nu of later kan helpen om heerlijk in de eigen omgeving veilig te blijven wonen.

Wij zoeken jou voor de next step van Sensara. Ben jij goed in het meedenken over architecturen of over het uitbouwen van features? Dat kan!

Wij geven jou de ruimte, want persoonlijke ontwikkeling is belangrijk binnen Sensara. Jij bent expert op een of meerdere omvangrijke vraagstukken over performance, het borgen van privacy en het optimaal uitwerken van een goed beveiligd product dat bovenal een verwaarloosbaar foutieve alarmeringen afgeeft door jouw code. Een product dat door jouw werk het vertrouwen krijgt van misschien wel een van je eigen ouders…
Dat is wat je wilt doen en dat doe je goed. Wij kunnen een hele opsomming geven van allerlei taken, maar doen wat jou en ons team sterker maakt is veel belangrijker.

Want een product bij Sensara maken en onderhouden we samen.

Wie zoeken wij?

  • Om goed in het team te passen verwachten wij een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 Jaar ervaring op het gebied van JAVA-ontwikkeling en bi voorkeur in de zorg.
  • Ervaring met SCRUM is zeer gewenst, heb je het nog niet dan bieden wij je een omgeving waarin je al snel wandelend ervaring opdoet en snel op sprintlevel komt.

Wat bieden wij je?

Omdat wij geloven dat we er alleen samen kunnen komen geven wij na 6 maanden bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. Want wij willen je dan niet meer missen.

Wij bieden naast werken aan een mooi product een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder salaris, pensioenbudget, reiskostenvergoeding en vele opleidingsmogelijkheden.

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Laat je gegevens achter via onderstaande link.

Wil je eerst meer weten over de inhoudelijke kant van de vacature bel dan met Rudolph Marks, Manager Development op nummer 06-48347894.

Wil je meer weten over de procedure bel dan met Henriette Donath, HR Manager op nummer 06-51802203.

PS: Het ongevraagd aanbieden van kandidaten leidt niet tot betaling van een fee. Hiervoor is vooraf contact met de HR Manager noodzakelijk.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Henriette Donath

Vestigingsplaats

Solliciteer